Igår kväll avslutade vi dagen med att gå på en supermysig restaurang. Eftersom inget står på engelska här nere så var det lite av en gissningslek och därför slutade det med att Esme fick in det ni ser på bilden ovan. Men det verkade gå ner ändå. Alltid spännande med något nytt!
 
Idag bestämde vi oss för att gå på cirkusen som finns i stan för tillfället, sista dagen idag. Även om vi visste att där fanns både elefanter, tigrar och lejon så gick vi ändå, vi såg det som ett perfekt tillfälle för att lära oss lite nytt. Det var dock extremt jobbigt att se på och man såg, främst hos tigrar och lejon, hur mycket de hade fått känna på piskan, Kroppspårket visade det tydligt!                                                                                  I sånna här stunder inser man också hur långt Sverige har kommit med synen på djurhållning och djurtänk och därför kanske det bara var bra att gå på detta och få lite motivation att försöka ändra människors syn på cirkusdjur. 
Men förutom det var det riktigt roligt och perfekt tidfördriv. Nu ska vi laga lite mat och sen blir det tidig sänggång eftersom praktiken äntligen börjar imorgon.
Önska oss lycka till och ha det så bra, så hörs vi snart igen. puss

Kommentera

Publiceras ej