Praktikdag nummer två började på morgonen med lite fiskhantering och förberedelser av vitaminer och salt. Efter det dök några ner för att göra rent rutor under vattnet och då gick vi ner (där ni ser på en av bilderna ovan) och kollade. 
Veterinären var på jobbet idag också, vilket var väldigt intressant och lärorikt. Hon tog blodprover och ultraljud på alla fem sjölejon. Där efter gjorde hon en grej som intresserade mig lite extra, hon ultraljudade deras ögon för att se så att allt stod rätt till. Hon berättade också att det bara är två djurparker i hela världen som gör det och att nausicaa då är en av dom. 
 
Jag blir bara mer och mer fascinerad över vilken kontakt människorna och djuren har till varandra, hur avslappnat allt är och vilken tillit djuren har till sina tränare.. 
De har tillochmed tränat djuren så de kan gå upp för en lång trapp till två extra bassänger. Hur häftigt som helst och bra eftersom man slipper söva dem!! 
 
Efter jobbet tog vi med oss lite mat och gick ner och åt vid stranden. Solen lyste, dock lite väl mycket blåst, men annars väldigt skönt.
 
Puss
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej